داوران نهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار در بخشهاس داستانی و مستند معرفی شدند.
به گزارش آیفیلم به نقل از خبرگزاری فارس، اسامی هیئت داوران بخشهای «مستند» و «داستانی» را اعلام کرد.
اسامی و رزومه داوران به شرح زیر است:
داستانی
ابوالقاسم طالبی
ابوالقاسم طالبی متولد سال ۱۳۴۰ در رکنالدوله اصفهان است. او فارغالتحصیل حقوق قضایی بوده و فعالیت هنری خود را با نگارش قصههای کوتاه آغاز کرد و نخستین نمایشنامهاش را با نام آن کس که نداند در اصفهان نوشت و پس از ساختن چند فیلم کوتاه ۱۶ میلیمتری و ویدئویی، فعالیت در سینمای حرفهای را سال ۱۳۷۱ به عنوان مشاور کارگردان در فیلم بر بال فرشتگان به کارگردانی جواد شمقدری آغاز کرد. طالبی از کارگردانان سینمای ایران است که پیش از این، صاحب امتیاز و مدیر مسئول هفته نامه سینماویدئو بود. وی همچنین دو مجموعه تلویزیونی «بازگشت پرستوها» و «به کجا چنین شتابان» را کارگردانی کرده است. «قلادههای طلا» درباره فتنه 88 و یکی از آثار پرفروش سینمای ایران، و «یتیمخانه ایران» درباره قحطی بزرگ در ایران از جمله فیلمهای معروف طالبی در چند سال اخیر است.
هوشنگ توکلی
هوشنگ توکلی متولد ۱۳۲۷ تهران، بازیگر، کارگردان و نویسنده سینما و تلویزیون است. وی از سال ۱۳۴۶ بازی در تئاتر را شروع کرد و از سال ۱۳۶۴ با بازی در فیلم «خانه ابری» وارد عرصه سینما شد. از آثار توکلی میتوان به بازی در فیلمهایی چون «قفس طلایی»، «پرنده باز»، «دلخون»، «زادبوم» و «نفوذی» اشاره کرد. وی مدیریت اداره هنرهای دراماتیک را نیز در کارنامه خود دارد. توکلی همچنین کارگردانی چند مجموعه تلویزیونی از جمله «مدرس» و «تهران 53» را برعهده داشته است.
محمد کاسبی
محمد کاسبی، خرداد ۱۳۳۰ شمسی در محله آبشار تهران متولد شد. او در اوایل سال ۱۳۵۸ با چندی از دوستان حوزه اندیشه و هنر اسلامی را پایهگذاری کرد که بعدها نام این محل به «حوزه هنری» تغییر نمود، او همچنین مرکز هنرهای نمایشی وزارت ارشاد را نیز بنیانگذاری کرد.
محمد کاسبی، از سال ۱۳۵۰ همکاری و بازیگری در اداره تئاتر تهران را شروع کرد و تا امروز در بیش از 14 مجموعه تلویزیونی و 30 فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته است. او همچنین کارگردانی فیلم سینمایی «قاصدک» در سال 1366 و «شنا در زمستان» در سال 1368 را هم در کارنامه کاری خود دارد. کاسبی همچنین در سینما، تلویزیون و حوزه فرهنگ مسئولیتهای متعددی به عهده داشته است.
ابراهیم فیاض
ابراهیم فیاض، متولد ۱۳۴۲، استادیار گروه انسانشناسی دانشکده جامعهشناسی دانشگاه تهران است. وی دکترای خود را در رشته فرهنگ و ارتباطات از دانشگاه امام صادق (ع) اخذ کرده و در کارنامه خود، تألیفهایی نظیر «ایران آینده به سوی الگویی مردمشناختی برای ابرقدرتی ایران»، «تعامل دین، فرهنگ و ارتباطات: نگاهی مردمشناختی»، «تولید علم و علوم انسانی»، «جامعهشناسی معرفتی ادبیات و ارتباطات» و «مردمشناسی دینی توسعه در ایران» را به ثبت رسانده است. او داوری ادوار عمار را نیز برعهده داشته است.
مجید زین العابدین
متولد سال 1356 و تحصیلاتش کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی است. از جمله سوابق او می توان به سرپرستی گروه اجتماعی شبکه خبر، جانشین سردبیر بخش خبری 20:30، دبیر شورای راهبردی شبکه خبر، کارشناس رسانه در معاونت فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، قائم مقام بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز و عضو هیئت داوران بخش جنبی جشنواره فیلم فجر سال 82-81 به نمایندگی از ستاد احیاء اشاره کرد. او که سابقه داوری ادوار عمار را هم دارد، هماکنون مدیریت شبکه یک تلویزیون را برعهده دارد.
مستند
تاریخ سیاسی
مهدی نصیری
مهدی نصیری تحصیل دروس حوزوی را از سال ۱۳۵۴ در حوزه علمیه دامغان نزد پدر آغاز کرد. او سال ۱۳۵۸ برای ادامه تحصیل عازم حوزه علمیه قم شد و تا سال ۱۳۶۶ دروس سطح حوزه را ادامه داد. وی در سال ۱۳۶۵ همکاری با موسسه مطبوعاتی کیهان را در قم آغاز و یک سال بعد برای ادامه همکاری به تهران رفت و به عنوان دبیر سرویس مقالات روزنامه کیهان کار مطبوعاتی را ادامه داد.
مهدی نصیری همچنین انتشار ماهنامه سیاحت غرب برای مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما در قم را در کارنامه مطبوعاتی خود دارد که تاکنون ۸۵ شماره آن منتشر شده است. مدیریت مسئول انتشارات کتاب صبح که عمدتاً به انتشار آثاری در زمینه غرب شناسی میپردازد نیز با مهدی نصیری است. صاحب امتیازی و مدیریت مسئول فصلنامه سمات آخرین فعالیت مطبوعاتی وی بوده است.
نصیری علاوه بر نگارش دهها مقاله و گفتگوی مطبوعاتی، چهار کتاب با عنوانهای «اسلام و تجدد»، «فلسفه از منظر قران و عترت»، «جایگاه اجتماعی زن از منظر اسلام» و «آوینی و مدرنیته» تالیف و منتشر کرده است. نصیری داوری ادوار قبل جشنواره عمار را هم در کارنامه دارد.
محمدحسین باقری
متولد خمینی شهر اصفهان، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان است. وی سابقه فعالیت در مجله راه دارد. باقری نویسنده کتاب «مجلس در اندیشه سیاسی امام خمینی (ره)» و «فانوسها همه خاموش» در حوزه تاریخ شفاهی دفاع مقدس است. او عضویت در موسسه شهرستان ادب و هفته نامه فرهنگی «فرصت» را نیز در کارنامه دارد
مجید بذرافکن
مجید بذرافکن، متولد ۱۳۶۰ دزفول و دانشآموخته کارشناسی ارشد «معارف اسلامی و علوم سیاسی» دانشگاه امام صادق(ع) و دکتری تدریس انقلاب اسلامی است. بذرافکن در کنار تدریس در دانشگاه امام حسین(ع)، کارشناس مرکز اسناد انقلاب اسلامی، فعالیت میکند. مجموعه «ایران بیست» شامل بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی از نگاه موسسات معتبر غربی، از آخرین فعالیتهای پژوهشی بذرافکن محسوب میشود.
جواد رمضان نژاد
رمضان نژاد متولد ۱۳۵۶ تهران و داراری مدرک کارشناسی ارشد علوم ارتباطات است و پیش از این مدیرگروه مستند شبکه چهار سیما، مدیر مرکز آموزشی و پژوهشی شهید آوینی صدا و سیما، و رئیس کانون برنامهسازان جوان بسیج صدا و سیما بوده است. رمضاننژاد همچنین عضویت شورای راهبردی مرکز سیمافیلم، دبیری کارگروه مستندسازی سازمان بسیج مستضعفین و سردبیری بخشهای خبری رادیو و تلویزیون را تجربه کرده است. وی چندی پیش، با تحویل مدیریت شبکه افق، مدیریت شبکه یک سیما را برعهده گرفت. رمضاننژاد سابقه داوری ادوار عمار را هم دارد.
مهدی کلهر
مهدی شهید کَلهُری مشهور به مهدی کلهر، فرزند میرزا عبدالعلی تهرانی و برادر مرتضی و مجتبی تهرانی است. کلهر در سال 58، مشاور هنری وزارت اموزش و پرورش دولت موقت شد و سپس در دولت شهید رجایی وزیر فرهنگ و هنر شد. وی پس از تشکیل وزارت فرهنگ و ارشاد، نخستین معاون سینمایی وزارت ارشاد شد و از سال 59 تا سال 62 در این مسئولیت حضور داشت. او سمتهای مشاور رسانهای دولت دهم و مشاور سازمان صداو سیما ایران و عضویت در شورای نظارت بر این سازمان را در کارنامه فعالیتهای خود دارد. کلهر همچنین در دهه 60 مدیریت مدرسه خبر و ادبیات صدا و سیما و سپس ریاست مرکز موسیقی سازمان را تجربه کرد. او درسال 1386 کتابی به نام «نامههایی به فرزندم درباره آزادی» منتشر کرد.
نقد درون گفتمانی
حسن عباسی
متولد ۱۳۴۵ ازنا (لرستان) و دانشآموخته علوم استراتژیک و عضو هیئت علمی دانشگاه است. از فعالیتهای او میتوان به برگزاری دوره های مختلف «غربشناسی فلسفی، فرهنگی و استراتژیک»، کلاسهای دکترینال جامع و همچنین دورههای «کلبه کرامت» اشاره کرد. وی تا به حال بیش از ۱۴۰ کنفرانس علمی در داخل و خارج کشور برگزار کرده و متجاوز از ۳۱ جلد کتاب در حوزههای مختلف علوم استراتژیک به رشته تحریر در آورده است. وی در حال حاضر، رئیس مرکز «بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز ایران» و موسسه اندیشکده یقین است. عباسی از اعضای هیئت داوران ادوار جشنواره عمار بوده است.
محمدصادق کوشکی
دکتر محمدصادق کوشکی، نویسنده، محقق، پژوهشگر مسائل سیاسی، که در سال ۱۳۶۹ وارد دانشگاه امام صادق(ع) شد و در رشته معارف اسلامی و علوم سیاسی مدرک کارشناسی ارشد را دریافت کرد. او دارای دکترای علوم سیاسی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است.
کوشکی اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه تهران است و سابقه ریاست دفتر هنر و ادبیات مرکز اسناد انقلاب اسلامی را در کارنامه خویش داراست و در حوزه طنز نیز صاحب نظر و مولف است. از وی چندین کتاب و دهها مقاله در خصوص اندیشه سیاسی اسلام، اندیشههای امام خمینی(ره)، غرب شناسی، جنبش نرم افزاری و نهضت تولید علم و مسایل جهان اسلام موجود است که در نشریات مختلفی به چاپ رسیده است. او داوری ادوار گذشته جشنواره عمار را برعهده داشته است.
علیمحمد مودب
علیمحمد مودب به سال ۱۳۵۵ در روستای تقیآباد از توابع تربت جام زاده شد. وی کارشناسی ارشد پیوسته خود را در رشته الهیات از دانشگاه امام صادق اخذ کردهاست. عنوان پایاننامه کارشناسی ارشد او یاد مرگ در قرآن و بیان امیرالمؤمنین (ع) و پیجویی آن در ادب فارسی (بررسی موردی سعدی) بوده است.
او به مدت دو سال (۱۳۸۴-۱۳۸۶) مدیر دفتر آفرینشهای ادبی حوزه هنری استان تهران بوده است. عاشقانههای پسر نوح و مردههای حرفهای از جمله مجموعههای شعری اوست. آثار مودب غالباً در حوزه شعر سپید، نیمایی و کلاسیک دستهبندی میشوند. او برنده یا نامزد جوایز مختلف ادبی از جمله کتاب سال جمهوری اسلامی بوده است. مؤدب، اکنون مدیر موسسه شهرستان ادب است.
منصور نظری
شاعر جوان، عدالتخواه، متعهد کشور است. وی اخیراً بهخاطر مبارزه با برخی مفاسد در قوه قضاییه، بیشتر شناخته شد. نظری حتی دوره ای را به دلیل کنش اجتماعی پیرامون فساد در قوه قضائیه مدتی را در زندان شهرکرد زندانی بود. وی چندی پس از آزادی، داور بخش مستند نقد درونگفتمانی جشنواره عمار شد.
یاسر جلالی
یاسر جلالی، متولد سال ۱۳۶۷ در تبریز و دانشآموخته عمران و از فعالان دانشجویی سابق دانشگاه شریف است. او در گذشته مدیر مرکز مستند سفیرفیلم بود و اکنون رئیس هیئت مدیره مرکز نوآوری فرهنگی امید و چند مجموعه فرهنگی رسانهای دیگر است.
ملت قهرمان
سینا واحد
متولد سال 32 در تهران است. محقق تاریخ، شاعر و نویسنده، دارای دکترای افتخاری از کشور آرژانتین. مشاور فرهنگی رئیس جمهور، کاردار فرهنگی ایران در آرژانتین، عضویت در شورای فارابی، عضویت در شورای عالی سینما، عضویت در گروه اجتماعی صدا و سیما، عضویت در شورای گروه تلوزیونی بنیاد شهید، عضویت در شورای موسیقی صدا و سیما، عضویت در شورای فیلم و سریال شبکه یک، عضویت در هیئت داوران اولین جشنواره موسیقی فجر، عضویت در شورای عالی صدا و سیما، عضویت در هیئت داوران جشنواره تئاتر دفاع مقدس و تاریخنگاری قیام گوهرشاد از جمله سوابق و فعالیتهای او بوده است. سینا واحد، دوره گذشته نیز از اعضای هیئت داوران جشنواره عمار بوده است.
رحیم مخدومی
در سال ۱۳۴۵ در ورامین متولد شده و تحصیلات خود را تا مقطع لیسانس در رشته علوم تربیتی سپری کرد و فعالیت شغلی خود را در کسوت معلمی ادامه داد. وی در عین حال با بسیج، سپاه، جهاد سازندگی و سازمان تبلیغات اسلامی همکاری داشته است. از آثار او، کتاب جنگ پابرهنه کتاب منتخب دفاع مقدس، نرگس، مالک خیبر و پروانههای عرصه خبر کتابهای برگزیده جشنواره کتاب معلم است. مدیریت موسسه «رسول آفتاب» و برگزاری جشنواره «رسول آفتاب» نیز از سوابق است. مخدومی داوری ادوار قبلی جشنواره عمار را برعهده داشته است.
محمد سرشار
محمد سرشار متولد ۱۳۶۰، دکترای مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی گرایش سیاست گذاری فرهنگی است و مسئولیتهای اجرایی عضو شورای نشر سازمان فرهنگی-هنری شهرداری تهران، رییس فرهنگسرای دانشجو، مدیرعامل کانون اندیشه جوان، مشاور مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی، رئیس حوزه هنری استان تهران و حوزه هنری کودک و نوجوان را برعهده داشته است. وی هم اکنون مدیر شبکه کودک است.
فرزاد جهان بین
عضو هیات علمی دانشگاه شاهد است. وی در حال حاضر دبیر شورای سیاست گذاری کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی و نیز رییس دبیرخانه دائمی و دبیر علمی همایش ملی تمدن نوین اسلامی است. وی دانش آموختهی مقطع کارشناسی ارشد معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق و مقطع دکتری مطالعات انقلاب اسلامی دانشگاه معارف اسلامی است. همچنین ایشان در سال ۱۳۹۲، به عنوان معاون فرهنگی برگزیده دانشگاههای دولتی سراسر کشور و در سال ۱۳۹۵ به عنوان استاد برتر گروههای معارف اسلامی سراسر کشور مورد تقدیر قرار گرفت. زمانه ما و نهج البلاغه، آینده انقلاب اسلامی ایران و مولفه قدرت فرهنگی، تحلیلی بر مواضع سیاسی علمای شیعه از عدالتخانه تا کودتای رضاخان و مسئولیتهای متقابل حکومت اسلامی و مردم در نهج البلاغه از جمله تالیفات اوست.
مهدی حسین زاده
مهدی حسین زاده یزدی متولد سال 1359 در استان قم است. او دارای مدرک دکتری فلسفه از دانشگاه علامه طباطبایی است. در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران است. حسین زاده یزدی همچنین استادیار فلسفه علوم اجتماعی است.
مدافعان حرم
جواد اردکانی
جواد اردکانی متولد ۱۳۴۱مشهد و فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی است. وی فعالیت سینمایی را از سال ۱۳۷۶ با مجموعه تلویزیونی «آقای کفایت» آغاز کرد. او علاوه بر کارگردانی، به نویسندگی و تدوینگری نیز مشغول است. از جمله فیلم هایی که او کارگردانی کرده است می توان به چوری (۱۳۷۹)، قناری (۱۳۸۱)، سبیل مردونه (۱۳۸۶)، به کبودی یاس (۱۳۸۷) و شور شیرین (۱۳۸۱) اشاره کرد.
جهانگیر خسروشاهی
جهانگیر خسروشاهی ، اول آذر 1340 در روستای دهق واقع در 84 کیلومتری شمال غرب اصفهان در خانوادهای مذهبی و روحانی متولّد شد . او فعالیتهای فرهنگی خود را از ابتدای انقلاب اسلامی شروع کرد و از سال 1368 تا کنون با حوزه هنری همکاری دارد. حضور در مجله سوره ، دو دوره عضویت در شورای بررسی کارگاه قصه و رمان حوزه هنری، عضویت در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، همکاری با گروه تلویزیونی جهاد سازندگی و گروه تلویزیونی روایت فتح از فعالیتهای فرهنگی خسرو شاهی است.
خسروشاهی در سال 1377 به عنوان داور جشنواره فیلم دفاع مقدس و در سالهای 1377، 1379، 1383 به عنوان داور جشنواره انتخاب کتاب دفاع مقدس حضور داشته است و در سال 1383 نیز داوری انتخاب کتاب دفاع مقدس دفتر ادبیات داستانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عهدهدار بوده است. او تا کنون آثار زیادی از جمله داستان کوتاه، رمان و زندگینامه داستانی و مقاله به چاپ رسانده است.
محسن یزدی
متولد 1359 است. از سال 1379 در حوزه رسانه و تولید فیلم مستند مشغول به فعالیت بوده است. وی در رسانههای مختلف فعالیت داشته که آخرین آنها مدیرکلی سرویس فرهنگی خبرگزاری فارس است.
همچنین فعالیتهای وی در حوزه مستند عبارت است از مدیر مرکز مستند سوره حوزه هنری، کارگردانی مستند «مجابیها»، کارگردانی مستند زندگی جانبازان جنگ تحمیلی، تولید مجموعه شهدای دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی، کارگردانی مستند «مسافر ایران»، کارگردانی مستند «گزارش یک جنگ»، تولید مستند «پایان فرعون» پیرامون انقلاب مصر و تهیه کنندگی مستندهای متعددی را برعهده داشته است.
یزدی در سومین جشنواره عمار با مستند «99 درصد» درباره جنبش وال استریت، به عنوان یکی از برگزیدگان انتخاب شد. وی هم اکنون، مدیر مرکز مستند سوره حوزه هنری و دبیر مجمع نویسندگان و منتقدان سینمای انقلاب است.
جنگ نرم و جبهه فرهنگی
مسعود رضایی
متولد سال ۱۳۴۱در تهران است .مدرک فوق لیسانس خود را از دانشگاه امام صادق در یافت کرده است.وی عضو وسردبیر هفته نامه کیهان هوایی بوده است در سال ۶۶تا۷۶وسردبیر هفته نامه ی ارزش ها در سال ۷۶تا۷۸وعضو هیئت موسس دفتر مطالعات و تدوین تاریخ. از آثار او می توان کتاب های «سیاست و تاریخ معاصر ایران»، «تصادف»، «سیاست نامه: نامههای سیاسی – تاریخی» و... را نام برد. وی بر ۵۰اثر تاریخی نیز نقد نوشته است. او در حال حاضر به پژوهش سیاسی و تاریخی در دفتر مطالعات و تدوین تاریخ مشغول است.
سلیم غفوری
متولد ۱۳۵۲ رشت، از سال ۹۱ مدیر شبکه مستند است. مدیریت اجرایی مرکز فرهنگی میثاق، دبیری اتحادیه بین المللی امت واحده و عضویت در شورای مستند مرکز مستند سوره حوزه هنری را در کارنامه اجرایی خود دارد. او در کسوت کارگردان آثاری از جمله عراق سرزمین جنگها، آخرین فرزندان سومالی، کشمیر بهشت فراموش شده را تولید کرده و آثار نسیم حیات، جنگ پنهان، پارسیان زنگبار، آسیایی های به غزه می روند، کاروان آزادی، مرزبانان، قیام صحرا، اسرار زندان ابوسلیم، نیمهی خاموش، خوابهای سیاه و …از جمله تولیدات او در عرصه تهیه کنندگی بوده است.
از دیگر فعالیت های آقای غفوری فعالیت جذب، آموزش و سازماندهی جوانان مستعد در راستای تشکیل گروههای متعدد مستندساز؛ برنامهریزی و مدیریت کاروان آسیایی شکست حصر غزه؛ برنامهریزی و مدیریت کاروان زائران صلح سوریه با حضور هنرمندان کشورمان در سوریه؛ برنامهریزی، هماهنگی و اعزام گروههای مختلف مستندساز به نقاط بحرانی منطقه و جهان اسلام، است.
علی نادری
علی نادری در سال 1362 در شهر اصفهان متولد شده است . او مدرک علوم سیاسی خود را از دانشگاه امام صادق (ع) دریافت کرده است. ازجمله فعالیت های او می توان به فعالیت در روزنامه ایران، مسئول گروه ویژه پژوهش خبری در معاونت صدا و سیما اشاره کرد.
نادری از سال 1385 در سایت رجانیوز مشغول به فعالیت شد و نزدیک به شش سال سردبیر این سایت خبری بود. نادری اخیرا با سردبیری و تهیه کنندگی برنامه «جهان آرا» و «روایت مردم» در شبکه افق، حضور در تلویزیون را نیز تجربه کرده است.
بیداری اسلامی
بیژن نوباوه
متولد 1338 رباط کریم، فارغالتحصیل رشته «تولید تلوزیونی» است. وی فعالیتهایی چون خبرنگاری، مستندسازی و عکاسی را در کارنامه خود دارد. از جمله مسئولیتهای او میتوان به مدیر کل اخبار داخلی و خارجی واحد مرکزی خبر، خبرنگار واحد مرکزی خبر، مدیریت دفتر نمایندگی صدا و سیما در نیویورک، مدیر مسئول روزنامه «عصر ایرانیان» و نمایندگی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد. وی هم اینک نیز نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی است.
حمیدرضا غریب رضا
حمیدرضا غریبرضا متولد ۱۳۵۸ روحانی نسل سومی انقلابی است که از گروههای مسجدی خوزستان برخاسته و در سال ۷۶ راهی مدرسه معصومیه در حوزه علمیه قم شده است. وی دوره مقدمات را تا پایه ۶ در مدرسه علمیه معصومیه گذراند و بعد از پایان تحصیلات مقدمات دوره سطح را در مدرسه آیت الله گلپایگانی و مدرسه فیضیه در خدمت اساتیدی چون حجج الاسلام حیدری ، نور مفیدی، نائینی و عبدالله النمر سپری کرد.
او در بین سالهای طلبگی با مبانی اسلام ناب و امام خمینی گرهخورده و دراینبین به سراغ یادگرفتن زبان عربی رفته و اولویت تبلیغی و فعالیت خود را در حوزه عربی با محوریت گفتگوی دینی و وحدت اسلامی گذاشته است و در طول دو سال فعالیت موسسه فرهنگی گفتگوی دینی با همکاری نهادهای فرهنگی و افراد خیّر، نزدیک به ۸۰ نشست را با حضور اندیشمندان خارجی و داخلی برگزار کرده است. ولی همچنین کتاب «اویس خمینی» را درباره شهید حسین الحوثی تألیف کرده است.
امیر تفرشی
امیر تفرشی در سال 1359 در شهر قم متولد شده است. او دارای مدرک فوق لیسانس روابط بین الملل از دانشگاه علامه طباطبایی است. همچنین مدیر تولید مستندهایی چون «به نام آزادی» «آبیایالا» نیز می باشد. او از عضو موسس جنبش عدالتخواه دانشجویی است. وی اکنون دبیری اجرایی خانه آمریکای لاتین را بر عهده دارد و بهعنوان تحلیلگر مسائل آمریکای لاتین در فضای رسانه حضور دارد.
محسن برمهانی
فارغ التحصیل رشته سینما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تهیهکنندگی مستند از دانشگاه صدا و سیماست. آثار تلویزیونی و مستند وی تاکنون، جوایز بسیاری را از جشنوارههای مختلف بینالمللی به خود اختصاص دادند. او همچنین به عنوان برترین نوجوان هنرمند ایران انتخاب و نامش در کتاب نامآوران یکصد سال اخیر ایران ثبت گردید. مدیر ادارهی تأمین برنامه خارجی شبکه العالم و ادارهی مستندهای خارجی پرستیوی، چاپ مقالات و مصاحبه با شبکههای تلویزیونی و روزنامهها و مطبوعات متعدد داخلی و خارجی، سخنرانی و داوری در جشنوارههای بینالمللی از جمله «اِمی»، مدیریت بخش بازرگانی و بینالملل«انجمن سینمای جوانان ایران» (IYCS) و ... از دیگر فعالیتهایی است که در کارنامه وی آمده است. وی در سال ۲۰۱۰ شرکت آیات مدیا را در ترکیه تاسیس نمود که در حال حاضر نمایندگیهایی در چند کشور جهان از جمله ایران دارد و به فعالیتهای رسانهای تولید، توزیع، تأمین و خدمات رسانهای میپردازد.
جنگ اقتصادی
عادل پیغامی
متولد 1352 تهران و دارای کارشناسی ارشد اقتصاد و معارف اسلامی، دکترای علوم اقتصادی و از صاحبنظران اقتصاد مقاومتی است. از سوابق وی میتوان به عضویت هیات علمی، عضویت در گروه معارف اسلامی و دروس عمومی، معاونت آموزشی دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد، مدیرکل دانشجویی و فرهنگی و عضویت در کمیته برنامه ریزی علمی و تدوین رسالت دانشگاه امام صادق علیه السلام اشاره کرد. وی همچنین مقاله «تئوری آنتروپی و کاربرد آن در اقتصاد توسعه» را به کنفرانس تورینو در سپتامبر 2005 ارائه داده و مدیریت پروژه راه اندازی فناوری آموزش از راه دور در دانشگاه و برگزاری یکدوره بین المللی پنج جانبه بین بانک توسعه اسلامی، دانشگاه لافبرو لندن، موسسه آموزش عالی مارکفیلد لندن، دانشگاه بین المللی اسلام آباد و دانشگاه امام صادق(ع) با موضوع «بانکداری و مالیه اسلامی پیشرفته» را برعهده داشته است. او هم اکنون معاون پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع) است. پیغامی، داوری ادوار عمار را عهده دار بوده است.
مسعود براتی
مسعود براتی در سال 1364 در شهر مشهد متولد شده است. او مدرک کارشناسی ارشد خود در رشته روابط بین الملل را از دانشگاه تهران دریافت کرده است. او در سوابق کاری خود مدیر گروه بین الملل شبکه کانون های تخصصی ایران و دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی را دارد. براتی همچنین از کارشناسان حوزه تحریم و جنگ اقتصادی است.
امیر سیاح
سید امیر سیاح، اقتصاددان، مدیر گروه مطالعات محیط کسب و کار مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی است. او دارای مدرک دکتری مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی بوده و مدرک کارشناسی اقتصاد نظری از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناسی ارشد علوم اقتصادی (محض) از دانشگاه تهران دارد.
سیاح، دارای سوایق اجرایی چون دبیر شورای هماهنگی مدیران اقتصادی سازمان صدا و سیما در سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶، سردبیری سایت تحلیلی خبری الف، مدیر گروه دانش و اقتصاد شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی ایران از ۱۳۹۱ تا امروز و تهیه کننده برنامه پایش است.
لازم به ذکر است که برگزیدگان بخشهای اعلام شده در اختتامیه نهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که پنجشنبه 20 دی در محل سینمافلسطین برگزار میشود، معرفی و تقدیر می شوند. همچنین در این مراسم، پاسداشت سیروس مقدم کارگردان مجموعه تلویزیونی پایتخت نیز برگزار می شود.
س ح/ س م